Restoran

U sastavu Vila Bor Novi Sad nalazi se restoran koji će Vam omogućiti da uživate u vrhunskim specijalitetima i hrani koja je tradiocionalno pripremljena. Jelovnik restorana Vila Bor se godinama dopunjavao ispunjavajući želje gostima koji su želeli da iznova probaju nove specijalitete sa ovih prostora.

Restoran Vila Bor u svojoj ponudi obiluje raznim vrstama jela od mesa, ribe, povrća, testenina. Restoran može da se pohvali i velikom i kvalitetnom ponudom vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ljubazno i predusretljivo osoblje će Vam učiniti boravak u restoranu još prijatnijim.

Restoran Vila Bor poseduje dve restoranske sale: sala za ručavanje koja ima 45 mesta i sala za doručak koja broji ukupno 15 mesta.

Tokom mnogo godina uspešnog rada restoran Vila Bor je organizovao veliki broj poslovnih ručkova, rođendana, svečanosti raznih vrsta. Zadržao je kvalitet koji prepoznaju gosti koji se uvek iznova vraćaju da svoje najlepše trenutke provedu u restoranu Vila Bor.

Za organizovane posete i proslave, poslovne i porodične ručkove restoran Vila Bor je pripremio specijalni jelovnik koji će Vam pomoći da se lakše organizuje Vaša svečanost i da nakon odabira menija kompletnu organizaciju prepustite iskusnom osoblju restorana Vila Bor.

Pozovite Restoran Vila Bor na broj 021/641-2424 i odmah rezervišite termin za Vašu svečanost! Čekamo Vas!