O nama

Vila Bor je prenoćište i restoran koji je osnovan davne 1994. Godine. Pozicija Vile Bor obezbedićeVam odličnu komunikaciju sa regionalnim putnim pravcima. Na ulasku u Novi Sad sa autoputa E-75 Beograd-Subotica, posle prvog kilometra sa Temerinske petlje ili na 2km od Zrenjaninske petlje, očekuje Vas prava oaza mira i dobre usluge – restoran – prenoćište Vila Bor. Za dobar odmor u prenoćištu Vila Bor na raspolaganju Vam je 40 ležajeva u udobnim i klimatozovanim sobama. Vila Bor poseduje lobby bar gde gosti mogu da se relaksiraju i odmore pre nego se smeste u sobe, čitajući štampu uz šoljicu kafe. Kvalitet usluge restorana i prenoćišta Vila Bor pored domaćih gostiju prepoznali su i mnogi turisti iz Austrije, Slovenije, Češke, Nemačke, Skandinavije.

Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon i wireless internet. Za sve goste obezbeđen je parking pod video nadzorom, kao i garaža.

Ljubitelji hrane i pića sigurno će uživati u ponudi vrhunskih specijaliteta i tradicionalno pripremljene hrane, kao i u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Restoran Vila Bor, koji odiše prijatnom atmosferom i ambijentom koji zadovoljava ukuse i najzahtevnijih gostiju, raspolaže sa dve sale: sala za ručavanje (45 mesta), sala za doručke (15 mesta) i letnjom baštom.

Restoran Vila Bor je pogodan i za organizovanje različitih vrsta svečanosti (proslave rođendana, slavlja, porodični i poslovni ručkovi). Ljubazno osoblje restorana Vila Bor će Vam upotpuniti ugodan osećaj i Vaš boravak učiniti još prijatnijim.

Za doček Nove godine, proslavu Božićnih praznika i svih drugih svečanosti na rasplaganju je više sala pogodnih za organizovanje slavlja u Novom Sadu i Čeneju. Važi samo za organizovane grupe.